Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí plec | 800 g |
velká cibule | 1 ks |
špek | 100 g |
libové párky | 3 ks |
nakládané okurky | 4 ks |
vejce | 2 ks |
plnotučná hořčice | |
sádlo | 1 lžíce |
kukuřičná nebo hladká mouka | 1-2 lžíce |
sůl | |
pepř | |
olej na smažení | |
masový vývar | 1 l |
Postup: Kedlubny bez slupky nakrájíme na malé kostičky a dáme je vařit do osolené vody... zobrazit recept
Postup: Rajčata omyjeme a očistíme případná škaredá strupatá místa. Vložíme do hrnce i... zobrazit recept
Postup: Starší, nejlépe okoralý chléb nakrájíme na teninké malé plátečky, v talíři... zobrazit recept
Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké nudličky a orestujeme na oleji. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Připravíme si nálev. Svaříme vodu s octem, cukrem soli, kořením a zeleninou.... zobrazit recept
Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek